Jdi na obsah Jdi na menu

Florbal starších chlapců

5. 12. 2008

Florbal chlapců

 

 

 

 

            V pátek 21.listopadu se naši starší chlapci zúčastnili okrskového kola ve florbale. Chlapci byli nalosováni do skupiny se ZŠ Erbenova Blansko, Letovice,Žďárná, Křtiny a Salmova Blansko.

            V prvním zápase jsme remizovali se ZŠ Letovice 1:1. V dalším jsme porazili Žďárnou 5:0, což rozhodlo, že semifinále budeme hrát se ZŠ Křtiny. Ty jsme nakonec vyprovodili výsledkem 10:0!!

Čekal nás poslední finálový zápas o postup do  okresního finále se ZŠ Erbenova. Jednalo se o jeden z nejlepších zápasů celého turnaje co do hry i do výsledku.

Zápas nakonec skončil v normálním hracím čase 4:4 a  rozhodovaly samostatné nájezdy. V těch se přiklonilo štěstí k ZŠ Erbenova a vyhráli, takže nakonec nám postup dále unikl o vlásek.

            I přesto ale musíme našim chlapcům velice poděkovat za jejich bojovnost a předvedené sportovní výkony.Opravdu skvěle reprezentovali naši školu.

Naše družstvo hrálo ve složení: Jan Sedlák, Jan Horáček, Josef Grim, Filip a Lukáš Musilovi- 8.třída Lipovec, Ondra Ryšánek 8.třída Studnice, Martin Štaffa 9.třída Studnice a Radim Kučera 9.třída  Rozstání.

            Všem patří ještě jednou velký dík.

                                                                                                                      Mgr. Marek Halla