Jdi na obsah Jdi na menu

O pohár ředitele ZŠ a MŠ Adamov - kopaná

1. 6. 2009

ÚSPĚCH POZNAMENANÝ ZRANĚNÍM

 

 

 

 

 

V pondělí 1.června 2009 se naši chlapci zúčastnili III.ročníku fotbalového turnaje „O pohár ředitele ZŠ a MŠ Adamov“. Každý ročník je vždy kvalitně připraven a organizován. Letos se zúčastnili týmy Adamova, Lipovce, Bílovic, Židlochovic a ZŠ Erbenova. Nahlášené družstvo Nerovnic se bez omluvy nedostavilo. Hrálo se systémem každý s každým, 1x 20 min, 5+1.

Už předem musíme poznat, že jsme dosáhli skvělých výsledků, o to více nás mrzí, že se hned v úvodním střetnutí s Adamovem nešťastně zranil Jan Horáček po střetu s protihráčem a skončil na chirurgii……..jen doufejme,že to nebude vážné.

Takže po nešťastném prvním utkání, kdy jsme s Adamovem remizovali 1:1, následovala již vítězná série s Bílovicemi 4:0, se ZŠ Erbenova 4:1 a s Židlochovicemi 2:1. Všichni hráči odvedli tentokrát perfektní výkon a až na drobné nedostatky nebylo co vytknout. Hodně nás také podržel brankář Filip Musil a stále se lepšící Martin Štaffa. Výkon Jana Sedláka zaujal i okolní trenéry a hráče, proto si také nakonec zasloužil ocenění pro nejlepšího hráče celého turnaje!!!!!!! O tomto chlapci ještě v budoucnu určitě uslyšíme. Nutno vyzdvihnout také Radima Kučeru, Patrika Pernicu a Lukáše Musila, kteří hlavně v posledních dvou zápasech podali perfektní výkon. Adam Opatřil a Ondřej Ryšánek hráli sice méně minut než ostatní, ale jejich čas ještě určitě přijde.

Nakonec naše družstvo obsadilo nádherné 2.místo, kde nás vlastně jediná branka ve skore odsunula za vítězný Adamov.

Složení: F.Musil, L.Musil, M.Štaffa, R.Kučera, P.Pernica, J.Horáček, A.Opatřil, O.Ryšánek, J.Sedlák.