Jdi na obsah Jdi na menu

Výlet 9.třídy - 16.6. - 18.6.2010 Telč

23. 6. 2010

Poslední výlet na ZŠ Obrazek

 

 

Dne 16. června se 9. třída vydala na 3denní výlet do menšího kempu RS ÚSVIT nedaleko Telče. Ráno v 8 hodin jsme měli sraz na vlakovém nádraží v Blansku. Odjeli jsme vlakem směr Brno a přestupovali v Havlíčkově Brodě, Kostelci a nakonec v Sedejově. Poté jsme pěšky šli do Vanova, kde pro nás byli přichystané chatky. Ubytovali jsme se a šli hrát míčové hry.

Druhý den jsme se vydali do Telče, kde jsme si prošli obchody a něco si koupili. Možnost byla i prohlídka zámku. Nikdo z nás ji však nevyužil, kromě učitelů..... Někteří šli na oběd do místní hospůdky U Zachariáše. Museli jsme doplnit zásoby, protože nás čekala poslední noc, kterou jsme chtěli patřičně využít. Chtěli jsme vydržet celou noc vzhůru, ale pro některé to bylo velice těžké, proto museli o půl 4 ráno opouštět chatku, aby je čerstvý vzduch trošku probral. Bohužel jsme byli překvapivě nachytáni učiteli. K naší nevoli jsme se museli odebrat na chatky. Ale i tak to stačilo.

Na zpáteční cestě byli někteří značně unaveni, po probdělé noci. V Brně se nám při rychlém přestupování kousek třídy ztratilo, ale domů jsme se vrátili naštěstí všichni. Byl to nejlepší výlet, který jsme na základce zažili. Děkujeme také panu učiteli Hallovi za výběr výletu a paní učitelce Veselé za ochotu jet s námi jako dozor.    

 

 

Lenka Jurasová, 9.třída                                                            

 

 Obrazek

 

 

 

 

 

 

Obrazek

 

Obrazek