Jdi na obsah Jdi na menu

Návštěva PVC klubu

25. 5. 2013

 PVC klub Blansko pro děti a mládež

Dne 24.4.2013 jsme se s naší třídou a paní učitelkou Hanou Buchtovou vypravili do Blanska do  PVC klubu pro děti a mládež. Z  Lipovce jsme vyjeli v  8:30 , v Blansku jsme navštívili Nízkoprahové  zařízení pro děti a mládež od 13 do 21 let.

 V  tomto klubu pracuje Zuzana Guryčová, Jan Neuterd, Robert Hořava a Helena Kotová. Nám se věnovala Zuzka a Honza a nejdřív  nám něco řekli o klubu a vyprávěli nám  něco o drogách a o kouření,ale o tom už jsme věděli docela dost, takže to nebylo potřeba!  Připravili si pro nás komiks, který byl o chlapci, který se zamiloval do dívky, ale ona brala drogy a samozřejmě on do nich spadl taky! Tento příběh nebo-li komiks nám četli Tereza Kosková a Filip Keprt!

 Potom nás Zuzka a Jan provedli  PVC klubem a to se nám všem strašně moc líbilo .Měli jsme tam možnost zahrát si : kulečník,stolní fotbal,zahrát si na kytaru nebo na bubny atd..!Říkali nám,že do tohoto klubu příjde asi zhruba 40-50 dětí za den.Nechtěli jsme tomu veřit, ale bylo to tak!Až nám všechno dořekli, tak jsme měli zhruba půl hodiny čas a mohli jsme si zahrát, co chceme.!Kluci si zahráli kulečník a Honza Kolmačka si zahrál na kytaru a Tereza Kosková si zahrála na bubny !Hráli, jako kdyby na to hráli každý den! Potom jsme se rozloučili a jeli jsme  ke svým domovům!! To vše k PVC klubu pro děti a mládež.! J

           Dostálová Nicola a Tereza Kosková  , 8. třída  ZŠ a MŠ  Lipovec     

897.jpg