Jdi na obsah Jdi na menu

Florbal 2015

10. 3. 2015

Florbal Cirsium

Naši starší chlapci se zúčastnili pravidelného turnaje Cirsia ve florbale,který se konal 29.1.2015 v Jedovnicích. Turnaje se zúčastnilo všech 6 škol Cirsia a my jsme tentokrát po výborných výkonech obsadili jen těsně druhé místo. První zápas jsme remizovali s Jedovnicemi 0:0, pak jsme postupně porazili Ostrov 2:0, Podomí 3:1 a Sloup 1:0. V zápase o 1.místo jsme remizovali se ZŠ Křtiny 0:0 a to nám bohužel stačilo pouze na druhé místo. Přesto patří všem chlapcům poděkování za vzornou reprezentaci školy.

Poděkování patří těmto žákům:z 9.třídy – Daniel Fürst,Petr Mikoláš,Jakub Nešpůrek,Jan Stejskal,Valter Formánek,Michal Hořava,David Ryšánek,z 8.třídy Petr Kučera a z 6.třídy Patrik Cabal. Patrik Cabal ač by nejmladší,tak se stal jasně nejlepším střelcem se 4 brankami.

Florbal mladších žáků

V pátek 20.2. před jarními prázdninami se naše škola zúčastnila každoročního turnaje ml. Žáků ve florbale, který se konal ve Sloupě. Naši mladší žáci se postupně utkali se ZŠ  Sloup,se kterým prohráli 1:5, potom zvítězili nad ZŠ Jedovnice 10:1 a nad ZŠ Podomí 11:1 a obsadili celkově 2.místo. Všem žákům patří poděkování za vzornou reprezentaci naší školy. Jedná se o tyto žáky:ze 4.třídy – Alžběta Průchová,z 5.třídy- Vojtěch Říčař,Martin Maňoušek,David Schindler a Adam Hořava,ze 6.třídy – Vojtěch Zouhar a Patrik Cabal.