Jdi na obsah Jdi na menu

Piráti - divadlo

4. 6. 2015

Činnost dramatického kroužku

img_0214.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

byla v letošním školním roce zakončena poslední týden v květnu představením na motivy románu skotského spisovatele R.L.Stevensona. I náš scénář se odehrával na opuštěném ostrově nebo v hostinci u kapitána Benbowa, kde mladý Jim Howkins vyslechl rozhovor dvou pirátů, kteří se v hospodě ubytovali. A dobrodružství  za pokladem mohlo začít. 

Naši žáci výborně ztvárnili postavy kapitána Silvera, piráta Flinta, Benna Guna a jiných. Práce v kroužku je náročná, zejména při kompletaci hry, ale zároveň je i zábavná, takže zažijeme i spoustu legrace. Fantasie našich hereček je někdy bezmezná.

Všichni, co kroužek navštěvují, berou práci vážně a proto bych je touto cestou chtěla pochválit a poděkovat. Jmenovitě žáci 5.třídy Silvie Raušová, Tselmen Oyunchimeg, žáci 6.třídy Karolína Brichtová, žáci 7.třídy Sabina Švédová, Kristýna Grossová, Barbora Škanderová, Martina Buchtová, Nikola Raušová a Nikol Hallová a v neposlední řadě žáci 8.třídy Luboš Nešpůrek a Petr Lokaj, kteří pomáhali celkově zrealizovat představení na jevišti.

Mgr Ivana Hallová 

img_0210.jpg img_0208.jpg