Jdi na obsah Jdi na menu

Lyžařské závody

16. 3. 2016

Hodonínský lyžař

img_5592.jpg

 

V úterý 16. února se konaly ve ski areálu Hodonín u Kunštátu závody v obřím slalomu. Závodů se zúčastnilo 50 žáků prvního stupně ze čtyř škol – ZŠ Jedovnice, ZŠ Lipovec, ZŠ Ostrov a ZŠ Sloup. Soutěžilo se celkem v pěti kategoriích.

 

V první kategorii - 1. třída a mladší - zvítězila Eliška Veselá (MŠ Lipovec), 2. místo získala Mia Dendisová (ZŠ Jedovnice) a na 3. místě skončila Veronika Skotáková (ZŠ Sloup).

 

Z druhé kategorie dívky (2.a 3. třída) na stupních vítězů stanuly - 1. místo - Nikola Vachová (ZŠ Jedovnice), 2. místo Anna Veselá (ZŠ Lipovec) a 3. místo Karolína Šindelková (ZŠ Sloup).

 

V druhé kategorii hoši (2. a 3. třída) bodovali – 1. místo – Tomáš Koubek, 2. místo Štěpán Čech a 3. místo Ondřej Hroz – všichni ze ZŠ Jedovnice.

 

V třetí kategorii dívky (4. a 5. třída) si 1. místo vylyžovala Julie Látalová (ZŠ Sloup), 2. místo – Lenka Daniélová (ZŠ Jedovnice) a 3. místo Vendula Benešová (ZŠ Lipovec).

 

Třetí kategorie hoši (4. a 5. třída) si suverénně dojel pro 1. místo Šimon Hrivík (ZŠ Jedovnice), 2. místo David Trávníček (ZŠ Lipovec) a 3. místo Richard Vašíček (ZŠ Jedovnice).

 

Skiareál nezklamal ani v letošní bídné zimě – závody perfektně nachystané, krásně upravená trať a bohaté věcné odměny pro první tři z každé kategorie. Děkujeme nejen za závody, ale i za atmosféru, ktará ve skiareálu panovala, když jsme zde absolvovali lyžařské kurzy (ZŠ Lipovec- 1. stupeň a ZŠ Ostrov – 1. a 2. stupeň)

Eva Veselá, ZŠ Lipovec