Jdi na obsah Jdi na menu

Výlet 2. + 4. třída

25. 6. 2018

NÁŠ VÝLET

V úterý 12. června jsme se spolu s 2. třídou vydali na skvělý výlet. Autobusem jsme dojeli na rozcestí U Kaštanu a odtud jsme šli na Velkou Dohodu. Zde jsme téměř všichni překonali úžasnou lanovou dráhu. Potom jsme si dali vynikající hranolky a nanuka. Posilněni jsme zdolali ještě spodní překážky a po skupinkách jsme navštívili i zdejší jeskyni. V jeskyni bylo bláto, a proto ho někteří z nás měli všude, nejvíc Jarek. Provázel nás pejsek Messi.

Pěšky jsme se vydali dál. Přišli jsme k Staré a Nové Rasovně a prohlédli jsme si propadání potoka Bílé vody. Dále jsme stoupali ke zřícenině hradu Holštejn. Tam se do bláta otiskla i paní učitelka. Byli jsme i v Hladomorně. No a pak – vzhůru k paní učitelce na zahradu. Zde jsme si přichystali párky na opékání, občerstvení, natrhali jsme si třešně, borůvky. Skákali jsme na trampolíně, houpali se na hamakách, hráli jsme si s míčem, hladili psa, kočku. Zvířátka byla moc roztomilá. Nakrájený meloun nám moc chutnal. A domů!

Šli jsme pěšky. Chtěli jsme jít zkratkou, ale nakonec jsme se raději vrátili na silnici, aby to nebyla místo zkratky spíše prodlužka. Došli jsme v pořádku, trošku unavení, ale byl to úžasný výlet.

                                                                                        Martina Raušová, 4. třída

Foto z akce zde