Jdi na obsah Jdi na menu

TURNAJ CIRSIUM VE KŘTINÁCH

23. 6. 2019

Dne 12. června se ve Křtinách konala předposlední sportovní akce sdružení škol Cirsia v tomto školním roce. Jednalo se o přehazovanou dívek a malou kopanou. Obě akce byly určeny především těm nejstarším, to znamená žákům a žákyním 8. a 9.třídy.

Naše děvčata se v přehazované postupně utkala s družstvy ze Křtin (1:1), Sloupu (1:1), Ostrova (2:0) a Jedovnic (0:2). Celkově to stačilo na úžasné 2.místo za suverénními Jedovnicemi.

V turnaji nás reprezentovali:

8.třída – Monika Štéblová, Gabriela Musilová

9.třída - Karolína Říčařová, Michaela Šmehlíková, Jana Gawliková, Erika Jelínková, Nikola Kuncová, Lucie Hořavová, Nela Petrželová

 

Turnaje v malé kopané se zúčastnili všechny školy sdružení Cirsium. Ve skupině jsme se utkali s domácími Křtinami a s Jedovnicemi. Obě dvě utkání jsme shodně vyhráli 2:1, ve skupině obsadili 1.místo a postoupili do utkání o 1.místo, kde nás čekal vítěz druhé skupiny a to Sloup. Finálové utkání bylo velice vyrovnané s minimem šancí a po závěrečném hvizdu skončilo 0:0. Rozhodnout tak musely pokutové kopy a v nich měly bohužel pevnější nervy střelci ze Sloupu. Konečné 2.místo je i tak skvělé. 

Naši školu reprezentovali:

8.třída: Alžběta Průchová, David Trávníček, Jakub Kološ, Khuslen Jargalsaikhan

9. třída: Silvie Raušová, Vojtěch Říčař, Adam Pernica.

 

Děkuji jak dívkám, tak chlapcům za vzornou reprezentaci školy a krásným výsledkům.

 

Foto z akce zde