Jdi na obsah Jdi na menu

McDonald´s Cup 2007

2. 7. 2007

McDonald´s CUP – turnaj v kopané

 

 

 

            Každým rokem je pro základní školy České republiky vypisován turnaj v kopané pro mladší žáky nazvaný McDonald´s CUP.

Tento turnaj bývá dotován štědrými sponzory a stává se tak prestižní sportovní soutěží pro chlapce.

Naše škola se tohoto zápolení zúčastňuje se železnou pravidelností. Akci mívá na starosti pan učitel Mgr. Petr Vymazal, který chlapce celý rok trénuje nejen v hodinách tělesné výchovy, ale  i v kroužku kopané.

            I letos sestavil fotbalistické družstvo ve složení:

Lukáš a Filip Musilovi Lipovec 6.tř., Lukáš Lahodný, Jan Sedlák, Martin Grim, Josef Grim, Jan Horáček – všichni z Lipovce a ze 6. třídy, Ondra Ryšánek Studnice 6.třída,Michal Lahodný, Adam Opatřil Lipovec 5.třída, Kamil Šváb Holštejn 5.třída a Vladimír Šíbl Lipovec 4.třída.

            Chlapci si vedli výborně v okresním turnaji, dostali se na 1.místo a postoupili do krajského kola, které se konalo v Brně. Zde již sice neobsadili první místo, ze kterého se postupovalo do celostátního kola, ale skončili na třetí příčce, což je také velmi slušný post v krajské konkurenci.

            Děkujeme chlapcům za výborné sportovní výkony a kvalitní reprezentaci školy v oblasti kopané a do budoucnosti jim přejeme, aby se jim ve sportu stále dařilo a nacházeli v něm svoje uplatnění. Děkujeme i panu učiteli Vymazalovi za obětavou práci v oblasti kopané.

 

 

Obrazek