Jdi na obsah Jdi na menu

COCA COLA CUP - 2008

22. 4. 2008

pátek 4.4.2008 - naši chlapci sehráli dnes kvalifikační utkání v kopané v COCA COLA CUPu proti ZŠ Ostrov u Macochy. Družstvo ZŠ Lipovec mělo po celé utkání převahu a také šlo do vedení brankou J.Sedláka. Ostrovským se podařilo v zápětí vyrovnat, ale těsně před poločasem šli naši opět do vedení po penaltě, kterou proměnil opět J.Sedlák. 2.poločas již byl plně v režii našich chlapců, J.Sedlák přidal ještě 1 branku a také F.Musil se podílel na celkovém skóre 1 brankou. 

ZŠ Lipovec porazila ZŠ Ostrov 4 : 1.  Obrazek

úterý 22.4.2008 - chlapci ZŠ a MŠ Lipovec zajížděli do Vyškova, kde měli sehrát skupinově 1.kolo v další části Coca Cola Cupu. Našimi soupeři byli: Víceleté Gymnázium Vyškov, ZŠ Tyršova a ZŠ Morávkova. Hrálo se systémem každý s každým, 2x 20 minut. Naši chlapci předvedli,že i vesnická škola se může rovnat s městskými školami, i přes první herní výpadek, kdy jsme prohráli hned úvodní zápas s VG Vyškov 2:7, se dokázali zvednout a porazit ZŠ Tyršova 3:1 a hlavně pořádající ZŠ Morávkova 5:3, která tuto porážku asi dlouho nerozdýchá...... Je třeba pochválit všechny hráče za svůj předvedený výkon. Branky našeho mužstva stříleli Jan Sedlák(nejvíce), Jan Horáček a Martin Štaffa. Chlapci nakonec obsadili 2.místo.

Výsledky ZŠ a MŠ Lipovec: ZŠ a MŠ Lipovec - VG Vyškov          2 : 7

                                            ZŠ a MŠ Lipovec - ZŠ Tyršova           3 : 1

                                            ZŠ a MŠ Lipovec - ZŠ Morávkova     5 : 3

Velký dík patří také našim fanouškům, kteří hlasitě hnali naše chlapce dopředu.

Družstvo ZŠ Lipovec hrálo ve složení: M.Lahodný, A.Opatřil ( 6.třída ), J.Horáček, J.Grim, F. Musil, L. Musil, O. Novotný, O. Ryšánek, J.Sedlák ( 7.třída ), R.Kučera, P.Pernica, L.Fadrný, M.Štaffa ( 8.třída ), M.Ryšánek, M.Schiller ( 9.třída).

Děkujeme panu učiteli P:Vymazalovi za pečlivou přípravu našeho družstva.