Jdi na obsah Jdi na menu

Momentky z plesu......

5. 2. 2015

Na letošním 13.školním plese nechyběla samozřejmě slavnostní polonéza, kterou secvičili žáci 9.ročníku za výpomoci několika spolužaček z 8.třídy pod vedením Mgr.Kateřiny Janákové a za vydatné výpomoci třídní učitelky Mgr. Kateřiny Veselé.

10 párů v bílo-černém  oblečení  zahájilo ples opravdu slavnostně.  Rodiče se určitě pyšnili tím, jak jsou jejich dcery nádherně učesané, citlivě nalíčené a  oblečené do nádherných dlouhých bílých šatů a chlapci  s černými motýlky a tmavými obleky důstojnými a  elegantními  tanečníky.

Polonéza zkrátka k plesu patří a ta letošní neměla chybu!!

 

Na závěr  všech  tanečních vystoupení, která byla připravena pro pobavení plesových návštěvníků,nás ještě čekalo překvapení! Postarala se o něj celá 9.třída se svou třídní učitelkou Mgr. Kateřinou Veselou.

Na hudbu velmi známých současných oblíbených písní z různých žánrů se na parketu vystřídali všichni žáci této třídy v mnoha převlecích a tanečních kreacích. Potlesk pro zdařilé výkony nebral konce. Závěr patřil celému kolektivu , který si oblékl ,,třídní“ trička a všem se zatajil dech, když zazpívala paní učitelka Veselá. Rozsvítily se malé svíčky a všichni jen tiše naslouchali. Kdo by to býval do těch aktérů řekl??? Zvládli to prostě na jedničku !  Děkujeme – bylo to opravdu skvěle připravené překvapení pro všechny.

Pro případné zájemce je ve škole k dispozici k zapůjčení kompletní dvd z celého plesu.

 

skples.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kompletní video z plesu:

http://vimeo.com/119364734

Video z polonézy:

https://www.youtube.com/watch?v=E8MJdXqWZtk&feature=youtu.be

Video z půlnočního překvapení:

https://www.youtube.com/watch?v=5qHqr6SZD58&feature=youtu.be