Jdi na obsah Jdi na menu

Obří slalom pro 1.stupeň

10. 3. 2015

Obří slalom v Hodoníně u Kunštátu

 

V pátek 6. března do Hodonína u Kunštátu zamířily děti z prvního stupně ze ZŠ Lipovec, Ostrov u Macochy, Sloup a Jedovnice. Provozovatelé ski areálu nám velmi profesionálně připravili závody ve sjedovém lyžování – obří slalom.

Nádherně upravená a vytyčená trať, startovací stan, stupně vítězů, medaile a hodnotné věcné ceny pro první tři v každé kategorie a diplomy pro všechny zúčastněné – to vše nám poskytli ve ski areálu. Děkujeme a těšíme se na další lyžařskou sezónu - na lyžařském výcviku anebo na závodech.

A jaké bylo umístění? V první kategorii – prvňáci – zvítězila Anna Veselá (ZŠ Lipovec), 2. místo – Matěj Hroz (ZŠ Jedovnice), 3. místo – Ondřej Štěpánek (ZŠ Jedovnice)

V druhé kategorii – dívky 2. a 3. třída – 1. místo – Vendula Benešová (ZŠ Lipovec), 2. místo – Anna Musilová (ZŠ Ostrov), 3. místo – Adéla Stiskálková (ZŠ Sloup)

V druhé kategorii – hoši 2. a 3. třída – 1. místo – Šimon Hrivík(ZŠ Jedovnice), 2. místo – Krištof Urbánek (ZŠ Jedovnice), 3. místo – Tomáš Koubek (ZŠ Jedovnice)

V třetí kategorii – dívky 4. a 5. třída – 1. místo – Žaneta Doležalová(ZŠ Jedovnice), 2. místo – Zuzana Koubková (ZŠ Jedovnice), 3. místo – Simona Svobodová (ZŠ Jedovnice)

V třetí kategorii – hoši 4. a 5. třída – 1. místo – David Trávníček (ZŠ Lipovec), 2. místo –Tomáš Fabiánek (ZŠ Sloup) , 3. místo –Tomáš Dvořák (ZŠ Lipovec)

 

Poděkování za příjemnou atmosféru i fotodokumentaci směřuje ke všem do ski areálu. Připravili jste to pro nás prostě super!

Mgr. Eva Veselá, ZŠ Lipovec