Jdi na obsah Jdi na menu

Vodník ve Sloupu

15. 4. 2016

Sloupský vodník

 

V úterý 22. března ZŠ Sloup uspořádala již třetí ročník plaveckých závodů. Zúčastnilo se pět škol – Jedovnice, Podomí, Ostrov, Sloup a my. Ve velké konkurenci jsme obstáli výborně.

 

Získali jsme nejcennější trofej – zlatý pohár za štafetu, který jsme obhájili již potřetí. Štafetu složenou – mladší dívka, mladší chlapec a starší dívka, starší chlapec bezkonkurenčně o délku bazénu a půl vyplavali Anna Veselá, Aleš Musil, Alžběta Průchová a David Trávníček.

 

I v jednotlivcích naši žáci úžasně zabodovali – v mladších dívkách vyplavala 2. místo Anna Veselá (2. tř.) a 3. místo Natálka Pernicová (2. tř.), z mladších kluků jsme obdrželi opět dvě medaile - 1. místo Aleš Musil (3. tř.) a druhé místo Adam Vládek (3. tř.). Ze starších holek na krásném 3. místě skončila Bětka Průchová (5. tř.) a 7. místo odhodlaně a ve své rozplavbě nejlépe vybojovala Gabča Musilová (5. tř.). Za starší kluky vyhrál 1. místo David Trávníček (5. tř.), Filip Křtěn (4. tř.) a Tomáš Bejček (4. tř.) plavali také velmi statečně - 9. a 10. místo.

 

Kromě závodů si děti užily spoustu legrace ve vodě, kde trávily čas mezi jednotlivými závody. A radost z jakéhokoliv sportu je nejdůležitější.

Eva Veselá

img_1376.jpgimg_1353.jpg