Jdi na obsah Jdi na menu

Lyžování v Hodoníně - 2017

2. 3. 2017

Lyžařský kurz v Hodoníně u Kunštátu smiley 

V pondělí 20. února vyrazily děti ze ZŠ Lipovec a ZŠ Ostrov u Macochy do Hodonína, kde již třetím rokem uskutečňujeme lyžařské kurzy 1. stupně. Letos nás bylo opravdu hodně – celkem 80 žáků (cca 20 z Lipovce a 60 z Ostrova). Na výcviku se podílelo 9 instruktorů (za Lipovec – K. Veselá, H. Trávníčková, S. Fránek, E. Veselá a za Ostrov – K. Stiskálková, P. Veselá, I. Kuchařová, R. Kopecká a M. Veselý). Dále děkujeme a oceňujeme pomoc bývalých i současných žáků – Elišky Pupíkové a Dana Tesaře, Radka a Davida Trávníčka a Tomáše Dvořáka a deváťáků z Ostrova – Tomáše Musila, Aleše Zukala a Jiřího Tanenbergera.

Počasí nám sice nepřálo, v pátek byl kvůli povětrnostním podmínkách dokonce výpadek elektrického proudu, ale i přes všechna úskalí si děti kurz užily. Všichni jsou schopni koordinovaně sjet svah a vyjet na pomě. A ještě jako bonus si každý mohl užít jízdu na sněžném skútru, zažít karneval na lyžích a soutěže. Bavili jsme se za všech okolností!

Výborně upravená sjezdovka, ochotní zaměstnanci – to je lyžování v Hodoníně u Kunštátu. A jako bonus každý účastník dostal od majitele ski areálu pana Kšici dárkový balíček. Děkujeme.

Eva Veselá

Poděkování: yes

Již tradičně děkujeme paní Mgr. Haně Trávníčkové a panu lékárníkovi PharmDr. S. Fránkovi za obětavou pomoc při vedení kurzu. Tutu činnost vykonávali dobrovolně, bezplatně a v době svého volna. Děkujeme. Dále děkujeme panu Tesařovi za profesionální, ochotnou a bezpečnou přepravu osob.