Jdi na obsah Jdi na menu

Olešnická přehlídka sborů

22. 11. 2016

bez-nazvu.png

dsc_0050.jpg

 

V pátek 4. 11. vyrazil dětský sbor do Olešnice na 21. ročník přehlídky dětských pěveckých sborů ZPÍVÁME SI PRO RADOST. Na programu bylo celkově 9 sborů – ze základních škol, z uměleckých škol i ze škol středních. Byla to pestrá přehlídka písní i souborů. Zazněly písně lidové, populární, zahraniční, v cizích jazycích a celková pestrost i náročnost byla obdivuhodná.

 

Náš sbor tentokrát doprovázela Eva Lerchová, rozená Šenková, která svým překrásným klavírním doprovodem náš sbor povýšila o stupínek výš. Děkujeme.

dsc_0059.jpg

 

Byli jsme rádi, že s námi jeli i páťáci a osmáci, kteří si udělali svůj program v Kunštátě s paní učitelkou Evou Veselou a panem učitelem Petrem Vymazalem a vypravili se i do jeskyně Rudka.

 

S naším repertoárem jsme uspěli, protože boomwhackery či boomwhackery bells, tyto nástroje bylo použity jen v našem provedení. Děkuji všem zpěvačkám a sólistům, jmenovitě Terezce Škvařilové a Lexíku Bartesovi za krásná sóla v písni Nám se stalo něco překrásného. Z našich úst ještě zazněly Otázky skupiny Olympic, šanson Edith Piaf, americký tradicionál Oh, when the Saints a Imagine Johna Lennona. Děkuji všem za jejich pěkné výkony!

                                                                  Za pěvecký sbor Katka Veselá

dsc_0053.jpg