Jdi na obsah Jdi na menu

TURNAJ CIRSIUM VE KŘTINÁCH

17. 6. 2018

TURNAJ CIRSIUM VE KŘTINÁCH

Dne 13. června se ve Křtinách konala poslední sportovní akce sdružení škol Cirsia v tomto školním roce. Jednalo se o přehazovanou dívek a malou kopanou chlapců. Obě akce byly určeny především těm nejstarším, to znamená žákům a žákyním 8. a 9.třídy.

Naše děvčata se v přehazované utkala s družstvy Jedovnic, Křtin a Sloupu. Po úvodní porážce 0:2 s Jedovnicemi se děvčata rozehrála a ve zbývajících zápasech příkladně zabojovala a připsala si vítězství 2:0 nad domácím družstvem a remízu 1:1 s vítězem turnaje s dívkami ze Sloupu. Celkově obsadila pěkné 3. místo.

V turnaji nás reprezentovaliy žákyně 8. třídy:

Karolína Říčařová, Michaela Šmehlíková, Jana Gawliková, Erika Jelínková, Nikola Kuncová, Adéla Preisová, Lucie Hořavová, Nela Petrželová

Turnaje chlapců v malé kopané se zúčastnily všechny školy sdružení Cirsium. Ve skupině jsme se utkali s Podomím ( vítězství 1:0) a Sloupem ( prohra 2:3). Ve skupině tak kluci obsadili 2. místo a museli tak absolvovat navíc čtvrtfinále, kde je čekal soupeř z Ostrova. Po hladké výhře 8:0 narazili v semifinále na zřejmě nejtěžšího soupeře, ZŠ Jedovnice. V zápase s Jedovnicemi ale kluci předvedli super výkon a po zaslouženém vítězství 1:0 postoupili do finále. Finále se stalo odvetou za porážku ve skupině, jelikož nás tu čekala ZŠ Sloup. Tentokrát však Sloup neměl příliš šancí na úspěch, a tak si kluci došli zaslouženě pro turnajový titul po vítězství 3:1.

Naši školu reprezentovali:

Z 9. třídy: Patrik Cabal a Vojtěch Zouhar.

Z 8.třídy: Vojtěch Říčař, Adam Pernica, Martin Maňoušek, David Schindler, Tomáš Dvořák.

 

Děkuji jak dívkám, tak chlapcům za vzornou reprezentaci školy a  za krásné  výsledky.

Poděkování patří i panu učiteli Bušovi nejen za tuto akci, ale za všechny sportovní aktivity absolvované během tohoto pololetí.

 

Foto z akce zde