Jdi na obsah Jdi na menu

LVK 1. stupně

24. 1. 2019

Od pondělí 14. ledna do čtvrtku 17. ledna jezdilo 28 žáků 1. stupně ZŠ Lipovec a 45 žáků 1. stupně ZŠ Ostrov u Macochy na lyžařský výcvik do Hodonína u Kunštátu. I přes rozmary  počasí vše skvěle vyšlo, nikdo se nezranil a všichni si sjeli velký svah a umí jezdit na vleku.

Děti byly podle své výkonnosti rozděleny do 3 družstev, kde pilovaly své lyžařské schopnosti. Největší obdiv patří začínajícím lyžařům a hlavně prvňáčkům, kteří museli překonat počáteční strach a nejistotu.

Chválím naše pomocníky z řad žáků 2. stupně - Bětku Průchovou (8. tř.), Davida Trávníčka (8. tř.), Tomáše Dvořáka (9. tř.) a Adama Pernicu (9. tř.).

            Mé poděkování tradičně směřuje kolegyni Kateřině Veselá a panu lékárníkovi PharmDr. Stanislavu Fránkovi, kteří se starají o výcvik družstev, ale i o dobrou náladuJ.

Ve ski areálu Hodonín jsme lyžovali na upraveném svahu a vládla zde pohodová atmosféru. Velké díky si zaslouží provozovatelé restaurace, kteří nám umožnili přezouvání a uchovávání věcí uvnitř restaurace a samozřejmě za chutné občerstvení.

E. Veselá

 

Foto z akce zde