Jdi na obsah Jdi na menu

Projekty žáků 6. ročníku

29. 6. 2019

Žáci 6. ročníku si dle oblasti svého zájmu připravili projekty, které zpracovávali ve dvojicích, trojicích nebo dokonce samostatně. Snaží se trénovat na velké závěrečné projekty, které je budou čekat na konci devátého ročníku.

Pro inspiraci nám tři starší kamarádi z deváté třídy přednesli své práce. Tímto děkujeme Tomáši Piňosovi, Adélce Preisové a Káji Říčařové. Myslím, že to byla velmi cenná zkušenost a některé poznatky uplatnili šesťáci přímo v praxi, zejména úroveň počítačových prezentací a kontakt s obecenstvem se jim vydařil. Témata byla pestrá a zajímavá – Skaut, zvířecí mazlíčci, florbal, počítačové hry, youtube aj.

Na vlastní kůži poznali, že ústní projev před publikem – žáky 5. a 7. ročníku – není vůbec jednoduchý. Ale poprali se s tím statečně. Děkuji všem odvážným, kteří se svými projekty vystoupili – D. Ševčík a A. Musil – Florbal, H. Doleželová – Morčata, T. Vondálová a A. Gawliková – Skaut, M. Nečasová, A. Grimová, B. Kaňová (nepřenášela, protože byla na ekologické konferenci) – Kočky, P. Piňous, A. Jarůšek. J. Vymazal – Auto, A. Vládek- Youtube. Pěkný projekt o koních měla i K. Pernicová, ale ta v době předvádění byla na ekologické konferenci.

E. Veselá

 

Foto z akce zde