Jdi na obsah Jdi na menu

Lyžák

17. 2. 2022

Bylo to tam super... Moc jsem si oblíbila instruktorku Viky a vlekařku Šárku. Ta nám dala na konci lyžáku velký sáček s bonbony. Všichni instruktoři byli moc hodní.

Všechno bylo výborné až na jeden malý úraz na vleku, který se mně stal, když mě uhodila odhozená kotva do obličeje. Kvůli tomu jsem z toho měla hrozný strach, ale moje mamka zavolala paní učitelce a paní učitelka byla moc hodná a zařídila, abych nemusela pár dní na velký kopec. Všichni na mě byli moc hodní a nenutili mě na kopec. Zatím jsem jezdila na malém vleku.

V pátek mě Viky (paní instruktorka) přemluvila a šla se mnou na velký kopec. Tak jsem nahoře hezky vystoupila a jeli jsme pomalu dolů. Tak jsme to v pohodě sjeli, a že pojedeme ještě jednou…Tak jsme to zase sjeli a já jsem byla nejšťastnější na světě, že jsem to sjela.

Potom byla soutěž (slalom) a já jsem dole pomáhala Viky. Pak jsem se přidala do jedné skupinky a jeli jsme zase nahoru. Potom jsme sjeli se skupinkou dolů. A vyhlašovala se místa. Každý dostal medaili, diplom a lízátko. A pak jsme bohužel už museli odjet. Líbilo se mi nejvíc, že tam byli hodní instruktoři a vlekaři. Bylo to tam prostě úžasné a konečně umím lyžovat!

Emička Slezáková, 5. třída