Jdi na obsah Jdi na menu

Lyžařský výcvik 2. stupně

V pondělí ráno 23. ledna jsme se vypravili do Malé Morávky, do penzionu Na Rychtě. Po příjezdu jsme se ubytovali a čekal nás chutný oběd. Po obědě jsme odjeli do Ski arény Karlov. Rozdělili jsme se do družstev a začali objevovat, který svah je pro nás nejlepší…Sjezdovky jsme brázdili každý den – až do pátečního oběda.

Na místo jsme se dopravovali objednaným ski busem, takže jsme se museli řídit přesným jízdním řádem. Díky ukázněnosti všech, kteří ski bus používali, a výborné organizaci v celém areálu, nikdy nevznikl při přesunu problém a tento způsob dopravy byl velmi pohodlný.

Během pěti dní všech 23 žáků 2. stupně dokázalo koordinovaně, bezpečně a ladně lyžovat, několik žáků i snowboardovat.

Všichni zúčastnění si zaslouží obrovskou pochvalu za perfektní zvládnutí lyžařské techniky, ale i za slušné a vzorné chování během celého kurzu.

Velké díky patří všem, kteří se podíleli na zajištění kurzu, Mgr. Janě Francové, Mgr. Haně Trávníčkové a MUDr. Radku Trávníčkovi. Velmi spokojeni jsme byli i s celkovou atmosférou, kvalitou ubytování, stravy a milým personálem v penzionu.

 

Eva Veselá, vedoucí LVK

Fotografie ZDE

A jak se lyžařský výcvik líbil našim žákům?

Lyžařský výcvik se mi moc líbil. Okolo rána jsme měli výbornou snídani. Podle mě to nikdo nečekal, že budeme mít švédský stůl. Bylo tu mnoho k vybrání. Poté jsme jeli skibusem ke sjezdovkám. Svahy, sníh a vše ostatní bylo super. Nedělali se nějaké extrémní fronty a lidí na svahu bylo pár. Sněhu bylo dost a lyžovalo se dobře. Obědy a večeře byly také moc dobré, nebylo nic, co by mi nechutnalo, vždy jsem vše snědla. Penzion vypadal moc hezky a byl i dobře vybavený. A tak jen doufám, že se tu za rok podívám znovu. :)
Samozřejmě nemůžu zapomenout na všechny skvělé zážitky a dobrodružství, které si odnáším s sebou domů.

 

Karolína Petruželová 8.třída

 

 

Na hory jsme jeli do Malé Morávky, kde jsme byli ubytováni v útulné dřevěné chatě. Všechny dny jsme využili k lyžování ve Ski Karlově. Sněhové podmínky byly dobré a všichni si to moc užili. ❄❄❄❄

 

Tereza Hallová, 8. tř.

 

 

Lyžák byl super.

 

Dominik Lorger, 8. tř.