Jdi na obsah Jdi na menu

Vánoční dílny

Ve středu 21. prosince se na naší škole tvořilo v duchu Vánoc. Děti si pod profesionálním vedením paní Adamcové vyrobily nádherného vánočního skřítka. Paní Adamcové patří velký dík, dětem donesla veškerý materiál. Naše lipovecké řady se tedy rozšířily o cca 90 ručně zhotovených vánočních skřítků, kteří určitě rozjasní naše domovy.

Dále si děti z 6. – 8. třídy vymalovaly, vystříhaly, zafóliovaly a sestavily vánoční betlém. Každý betlém vypadal opravdu originálně a určitě najde své místo pod Vašimi vánočními stromy u Vás doma. Žáci deváté třídy zapojili své kulinářské umění a školu provoněl jablečný štrůdl, pečený čaj a produkty studené kuchyně.

A kdo byl obzvláště pilný, stihl si vyrobit ještě vánoční přání. A my Vám za celý kolektiv učitelů také přejeme Krásné a spokojené Vánoce a do nového roku hlavně zdraví.

 

Učitelé 2. stupně

 

Nejkrásnější je dáreček vyrobený vlastnoručně a s láskou. Středeční dopoledne naši žáci strávili tvořením betlémů, vánočních přání, skřítků, jablíček hojnosti a dalších výrobků, které s radostí předají těm, které mají rádi. Děti si vánoční dílny užily a nám všem tento den umocnil těšení se na Vánoce. Už jen pár dní a všichni budeme doma s blízkými u vánočního stromečku.

Přejeme všem veselé Vánoce a štědrého Ježíška.

 

ZŠ Lipovec

 

Fotografie ZDE